A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №8 Святошинського району м. Києва

Новини

Дата: від до Скинути

Корекційно-розвиткові заняття для дітей з сутулістю.

Сутулістю називають деформацію спини, яка в більшості випадків виникає внаслідок м’язової слабкості і неправильної постави. Найчастіше сутулість спостерігається в дитячому віці, особливо під час посиленого росту скелета. У підлітків така деформація спини може перерости в патологію з характерним викривленням хребта – посилений грудний кіфоз. На даному етапі консервативне лікування захворювання вже малоефективне, так як деформуються кісткові структури хребта.

12:32 20.05.2022

Як підтримувати та розвивати академічні навички дітей з ООП у побуті

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ НАВИЧКИ Ідея шкільного навчання полягає в тому, що дитина має отримати різноманітні компетентності, які стануть підґрунтям для подальшого самостійного та повноцінного життя. Проте часом стається так, що набуте в школі не перетворюються на життєві навички, тобто не стає функціональним і лишається лише в межах навчальної діяльності.

12:28 20.05.2022

БАТЬКАМ КОРИСНО ЗНАТИ ДИВНІ ЗВИЧКИ МАЛЮКА: НОРМА ЧИ ПРИВІД ДЛЯ ЗАНЕПОКОЄННЯ?

Часто буває, що перші роки батьківства стають для молодих батьків справжнім викликом. Батьки хочуть бачити у своїй дитині втілення найкращих якостей. Але буває, що деякі особливості поведінки підростаючих дітлахів дивують, засмучують і навіть шокують батьків.

11:52 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора