A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №8 Святошинського району м. Києва

Новини

Дата: від до Скинути

Книжка заспокоює: що почитати дитині, поки триває війна

Поки Україна мужньо відбиває атаки російської армії, найбільше страждають діти. Якщо ви в укриттях, бомбосховищах чи в евакуації, психологи радять читати дітям книжки. Книжки заспокоюють, заколисують, знижують тривожність. Видавництво Ранок, Видавництво Старого Лева, Bookchef, Братське, Рідна мова, Богдан, Крокус, Гамазин виклали у вільний доступ дитячі книжки для читання, щоб підтримати дітей у найскладніші часи. 

09:11 20.03.2022

Офіс Президента спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили бот «Дитина не сама»

Офіс Президента спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили бот «Дитина не сама» для допомоги неповнолітнім у складних ситуаціях воєнного часу.

12:13 18.03.2022

Практічний тренінг Шимони Гродзін-Чеасарі, ізраїльського психолога-педагога.

Шимона Гродзін-Чеасарі має 20-річну досвід роботи з дітьмі, вихователямі і батькамі, щоб подолати тривалий стрес і травми, пов’язаній с зонами бойових дій (вздовж кордону Гази). Тренінг затверджений Міністерством Освіти Ізраіля. Лекція включатиме психоосвіту реагування дітей у зонах бойових дій. Лекція надасть викладачам можливість практикувати, як з собою, так і зі студентами, прийоми розвантаження та вентиляції. Основний акцент буде зроблено на *стійкості*.

12:06 16.03.2022

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ СТВОРИЛО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН РОЗКЛАД ДЛЯ УЧНІВ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.

17:01 14.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора